Call of Duty WWII har fått trailer og slippdato

Det første klippet av seriens nye retning er nå sluppet.

Call of Duty-serien har som kjent vandret et stykke bort fra det som var det opprinnelige utgangspunktet de siste årene, men tidligere denne måneden ble ryktene om at serien skal gå tilbake til røttene bekreftet. Nå foreligger også slippdatoen.

I en direktesending nylig kunne utvikleren Sledgehammer Games røpe at Call of Duty WWII skal slippes til PlayStation 4, Xbox One og Windows den 3. november i år. I samme slengen ble det også sluppet en trailer som du kan se øverst i artikkelen.

Intense kamper i okkupert Europa

Activision-bloggen kan man blant annet lese at det nye spillet fokuserer på handlingene til en gruppe soldater i perioden 1944 -1945, i forkant av den allierte invasjonen av Tyskland. I spillet skal man kjempe seg gjennom okkuperte territorier i Frankrike, Belgia og videre inn i Tyskland over elven Rhinen.

Activision

Spillere vil bli tatt med på den blodige stormingen av Normandy-strendene i Frankrike, frigjøringen av Paris og en rekke andre krigshistoriske høydepunkter. Utvikleren lover oss storslåtte kampscenarier av typen vi «ikke har sett før». Store ord, altså.

Det skal ha blitt lagt stor vekt på å gjøre Call of Duty WWII så autentisk som mulig, og en krigshistoriker skal i så måte også ha bidratt til spillets utvikling. En sterk, gripende personfokusert historie er også på plass, som man for øvrig får et hint om i traileren.

Ellers ble det avslørt at spillets flerspillerdel offisielt skal vises frem på årets E3-messe, men noen detaljer er allerede røpet. Flerspillerdelen vil blant annet bestå av en historiedrevet modus, muligheten til å velge divisjoner og stige i gradene innad i disse, samt en sosial funksjon kalt Headquarters, hvor man kan samle og kommunisere med medsoldater.

Flerspillerdelen til Sniper Ghost Warrior 3 vil rett og slett utebli ved lansering »

Siste fra forsiden