Call of Duty: Modern Warfare - Warzone

Call of Duty: Warzone introduserer flere våpen til Gulag-kampene

Modern Warfare-spillere får også utforske nye kart denne uken.

Activision

Activision har avduket flere nyheter som er på vei til Call of Duty: Warzone og Call of Duty: Modern Warfare denne uken. For førstnevnte står nye Gulag-våpen og gjenstander på menyen, mens de som eier sistnevnte kan vente seg nye kart.

Gulag-endringer

I Call of Duty: Warzone blir du sendt til Gulag-fengselet første gang du dør.
Activision

Via sine nettsider melder Activision at flere våpentyper er på vei til Gulag-kampene i Call of Duty: Warzone. Gulag-fengselet er dit spillere sendes om de dør, der man utkjemper kamper én mot én med tilfeldige våpen for sjansen til å vende tilbake fra de døde.

Les vårt førsteinntrykk av Call of Duty: Warzone »

Til nå har spillere kun fått utlevert hagler eller pistoler til kampene, men nå kommer også maskinpistoler og automatgevær. Ifølge Activision åpner dette for flere og mer effektive skuddvekslinger på avstand, som igjen kan gjøre det vanskeligere å bare storme rett mot fienden.

Ute på slagmarken får spillere benytte seg av den nye Armor Box, som fyller opp rustningsplatene til både deg og lagkameratene dine. Armor Box kan dukke opp tilfeldig på bakken og i forsyningskasser eller kjøpes fra salgsautomater.

Fans av mer tradisjonelle battle royale-opplevelser kan hive seg ut i den midlertidige modusen Classic Battle Royale. Her er det hverken salgsautomater, oppdrag eller Gulag-kamper, så om du dør er du ute av dansen.

Modern Warfare-kart

Hardhat-kartet dukket først opp i Call of Duty: Modern Warfare 3.
Activision

Over i Call of Duty: Modern Warfare skal to nye kart med på leken. Det første er en overhalt versjon av Hardhat, det frenetiske kartet som opprinnelig ble introdusert i Call of Duty: Modern Warfare 3.

Aisle 9 er et helt nytt kart som i hovedsak er designet for Gunfight-modusen. I forbindelse med lanseringen får kartet også sin egen spilleliste – kalt Clean up on Aisle 9 – som byr på både TDM, Kill Confirmed, Grind og Domination.

Call of Duty: Warzone krever tofaktor­autentisering for gratisspillere.
Infinity Ward trapper opp kampen mot juksemakerne »

Siste fra forsiden