Capcom har avslørt fire nye Street Fighter V-figurer

Dan og Rose er de første slåsskjempene i det som angivelig blir spillets siste sesong.

Det nærmer seg fem år siden lanseringen av Street Fighter V, og det feirer Capcom ved å avsløre store deler av det som skal bli spillets femte og angivelig siste sesong med innhold.

I en lengre oppdateringsvideo (som du kan se over) går spillets regissør og produsent gjennom fire av de kommende figurene, i tillegg til å se litt nærmere på den neste delen av spillets e-sportscene.

Oro, sist sett i Street Fighter III: 3rd Strike.
Skjermbilde fra YouTube

De fire figurene er alle kjente slåssespillansikt: Dan, Rose og Oro vender tilbake fra tidligere spill i Street Fighter-serien, mens den fjerde figuren, Akira Kazama, tar turen fra de litt mindre kjente Rival Schools-spillene. Samtlige får et sted mellom 3 og 5 kostymer når de slippes spredt utover det neste året.

Litt til

Ved siden av disse fire er det også en femte og siste figur som ankommer spillet neste høst, men hvem dette er gjenstår fremdeles å se.

Samtidig som Dans lansering denne vinteren kommer det en håndfull balanseendringer, en ny spillmekanikk og en rekke nyheter knyttet til Capcom Pro Tour.

For de som er interessert i å gi Street Fighter V en sjanse innen den tid, lar Capcom deg nå prøve spillet helt gratis fram til den 19. august. I tillegg har de også skrudd ned prisen på alle utgaver av spillet i en liten periode framover.

Oversikt over sesong fem.
Capcom

LES OGSÅ: Tekken 7 går snart inn i sin fjerde sesong »

Siste fra forsiden