Tekken 7 – sesong 4

En rekke nyheter og endringer på vei til Tekken 7

Spillet får snart sin fjerde sesong med nytt innhold og nye figurer.

Tekken 7 ferier sitt femte samfulle år i år (hvis vi teller med de to årene det var tilgjengelig i arkadehaller før det dukket opp på hjemmekonsoller i 2017), og hva er vel bedre å feire med enn en splitter ny sesong med innhold og oppdateringer.

Sesong 4 ble annonsert lørdag morgen og kommer med en rekke store og små endringer og nyheter. Blant de viktigste endringene finner vi det faktum at alle figurer får et par nye angrep og teknikker: Annonseringstraileren viser blant annet hvordan Paul har fått en ny skuldertakling, mens Asuka får en hissig «jab» med høyre hånd.

Asuka (og alle andre figurer) får nye angrep i Tekken 7.
Espen Jansen/Gamer.no

Med den ferske sesongen kommer også noe som heter «Tekken Prowess», som ser ut som en ny måte å måle hvor bra man gjør det i flerspillerkamper. Det loves også at det er flere omfattende endringer på vei til flerspillerdelen av spillet, uten at utviklerne har avslørt detaljer rundt dette helt enda.

Helt til slutt i traileren får vi et kjapt og utydelig glimt av det som mest sannsynlig er den første figuren i den nye sesongen. Vedkommende står på en typisk japansk pagode og mange mener det er stor sjanse for at det er den tilbakevennende Kunimitsu som for første gang dukket opp i det originale Tekken i 1994.

Tekkens fjerde sesong begynner en gang på høstparten av 2020.

LES OGSÅ: Disse lager League of Legends-slåssespill »

Siste fra forsiden