Capcom reagerer på Xbox-rykter

Tidligere ble det fortalt at Capcom hadde besluttet seg for å lage en Xbox-versjon av Resident Evil 4. Det er imidlertid ikke Capcom selv helt enig i.

For få dager siden skrev det britiske nettstedet SPOnG at de hadde fått en bekreftelse fra folk hos Capcom om at Resident Evil 4 også ville komme til Xbox. Dette skal de ha blitt fortalt under utdelingen av Golden Joystick-prisene i London, og dette er ikke første gang dette nettstedet har vært tidlig ute med store nyheter. De fortalte blant annet om de kooperative oppdragene i GTA: San Andreas lenge før Take 2 var villige til å innrømme at disse eksisterte. Faktisk benektet Take 2 at rapporten fra SPOnG var sann, bare få uker før spillet kom i salg.

Nå har også Capcom gjort noe lignende i forbindelse med Resident Evil 4. De forteller at de for øyeblikket fokuserer på å fullføre GameCube-versjonen og starte utviklingen av PS2-versjonen, og at de på det nåværende tidspunkt ikke har besluttet seg for om spillet vil komme til andre formater. De benekter med andre ord ikke at det vil komme noen Xbox-versjon, men gjør det samtidig ganske klart at de ikke har planer om å kunngjøre en slik versjon av spillet i den nærmeste fremtiden.

Dermed kan vi bare vente og se. Capcom ser ut til å ville beholde mulighetene åpne, og med tanke på at PS2-versjonen ikke blir ferdigutviklet før sent neste år, har de god tid på seg til å bestemme om de også vil lage en Xbox-versjon i samme slengen. Resident Evil 4 dukker opp på GameCube til våren.

Siste fra forsiden