Castlevania: Lords of Shadow rett rundt hjørnet

Spillserien tar en ny vending når det nyeste innslaget kommer i høst.

Konami har kunngjort at den europeiske lanseringsdatoen for deres kommende Castlevania: Lords of Shadow er 7. oktober. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

Dermed er det ikke så lenge til vi kan få oppleve et splitter nytt tredimensjonalt Castlevania-spill.

Spillet skal være det mest ambisiøse i serien så langt og byr blant annet på store spillarealer og en mye mer avansert spillmekanikk enn tidligere.

Spillet finner sted i Europa i middelalderen hvor du styrer en legendarisk helt ved navn Gabriel som har sverget hevn mot de mystiske Lords of Shadow som brutalt drepte hans kone. Det som følger er en storslått historie full av levende døde, varulver og vampyrer.

I spillet vil du konfronteres med over 45 ulike fiendevarianter, og til din disposisjon har du blant annet mer enn 40 ulike kombo-angrep som kan læres underveis. I tillegg vil du møte en del store, kompliserte fiender som krever en mer taktisk tilnærming.

Castlevania: Lords of Shadow har selvsagt også elementer av plattform- og rollespill som tidligere, samt gåter og andre oppgaver.

Castlevania-serien er en av de lengste seriene i sin sjanger, og siden det originale spillet kom ut til NES i 1986 har over 30 Castlevania-titler kommet ut. Så gjenstår det å se om dette kan måle seg med de beste.

Les også:Anmeldelse: Castlevania: Harmony of Despair
Les også:Anmeldelse: Castlevania: Portait of Ruin
Les også:PS3 åpnet for piratkopiering?

(Kilder: 1Up, pressemelding)

Siste fra forsiden