Cyberpunk: Edgerunners

CD Projekt RED kunngjorde Cyberpunk-serie for Netflix

Skal fortelle en frittstående historie fra samme univers som spillet.

Under torsdagens store Cyberpunk 2077-presentasjon kunne CD Projekt RED avsløre Cyberpunk: Edgerunners – en animert serie satt i samme univers som det kommende spillet.

Cyberpunk: Edgerunners.

Edgerunners skapes i samarbeid mellom den polske spillutvikleren og japanske Studio Trigger, og skal etter planen slippes på Netflix i 2022. Det blir en såkalt animeserie, som både skal fri til fans av cyberpunk-sjangeren og japansk animasjonsfilm.

Hva handlingen angår ønsket teamet å lage noe annet enn en direkte gjenfortelling av Cyberpunk 2077-historien. I stedet en får vi en frittstående fortelling fordelt på ti episoder.

– Historien handler om en gategutt som prøver å overleve i en fremtidsby besatt av teknologi og kroppsmodifisering. Han har alt å tape og bestemmer seg for å bli en edgerunner – en kriminell leiesoldat, også kjent som en cyberpunk.

Ved siden av den korte beskrivelsen over har prosjektgruppa delt en konsepttegning av det som tilsynelatende er seriens protagonist. Du kan se bildet til høyre i artikkelen.

LES OGSÅ: Se alt det nye om Cyberpunk 2077 »

Siste fra forsiden