CDV vil revolusjonere konsollstrategi

CDV og Digital Reality har akkurat inngått et samarbeid som de mener vil revolusjonere strategisjangeren på konsoll.

Tyske CDV er en av de aller største aktørene på markedet for strategispill for PC, og nå ønsker de å utvide til konsoll. Et annet PC-sentrert selskap som har ønsket å spre fokuset utover flere plattformer er den ungarske utvikleren Digital Reality, som også har holdt en relativt høy profil på strategimarkedet.

Nå har de to selskapene funnet sammen, og inngått en avtale som innebærer at de skal samarbeide om å utvikle en serie strategispill med "rikt, involverende gameplay og sjangerdefinerende grafikk" for neste-generasjons konsollsystemer. Spillene vil utvikles på Digital Realitys heftige Walker 3-motor, som blant annet brukes på de kommende prosjektene War Front: Turning Point og Ghost Wars.

Digital Reality mener motoren sin representerer et stort skritt fremover i forhold til utviklingen av strategispill, og at den tillater folk å spille strategispill både fra den tradisjonelle "ovenfra og ned"-synsvinkelen og fra en svært detaljert førstepersons synsvinkel.

CDV forteller at de planlegger å benytte seg av den omfattende erfaringen de har sikret seg fra strategispill på PC-markedet, og at de ser et forsøk på å bevege seg inn på konsollmarkedet som det neste logiske steget for dem å ta.

Siste fra forsiden