City Life

Monte Cristo har akkurat lansert den første traileren fra den kommende bysimulatoren City Life.

I City Life får du muligheten til å lage din egen drømmeby. Du må sørge for at livskvaliteten til innbyggerne dine er høy, at trafikken går, at luften er relativt fri for forurensning og at byen din hele tiden utvides samtidig som de bedriftene som velger å etablere seg der blir vellykkede.

En spennende detalj er at innbyggerne i byen din tilhører seks ulike urbane kulturer, som hver har sine egne unike behov og ønsker. Noen går godt sammen, mens andre misliker hverandre. Rike liker for eksempel handelsfolk, men liker ikke lavtlønnede arbeidere særlig godt. Skal byen din fortsette å vokse er klasseforskjeller en ting du må ta hensyn til. Ellers loves vi 300 unike bygninger, 45 oppdrag, sesonger og dag/natt-sykluser og grafikk i full 3D.

Den nylanserte traileren demonstrerer hvordan en by blir til, fra første spadetak, til bygging av alt fra parker, stadionanlegg, industriområder, skyskrapere og sykehus. Videoen viser også at veier og bygninger kan plasseres relativt dynamisk, ikke bare innenfor et standard rutenett. Byen yrer etterhvert av liv, men folket demonstrer foran rådhuset, antageligvis fordi ingen bryr seg om brannen på arbeidsplassen deres. Vi får også demonstrert ulike kameravinkler, fra fugleperspektiv til gateplan. Videre ser vi hvordan byer kan plasseres i ulike landskaper, fra uttørkede daler, til et frodige ferieparadis.

Samtidig med lanseringen av traileren, lanseres også den offisielle nettsiden. City Life har forventet lansering på PC i mai.

Siste fra forsiden