Civilization VI gratis

Civilization VI er gratis på PC i en uke framover

Epic Games Store åpner gavesekken nok en gang.

2K Games

Epic Games Store fortsetter å gi bort nye og gamle spill i spillbutikken sin, og denne ukens gratisspill er ingen ringere enn Sid Meier's Civilization VI.

Dette erstatter da Grand Theft Auto V, som var gratis i en ukes tid fra og med den 14. mai. Det var så ettertraktet at Epic Games' servere slet i lang tid før den kraftige etterspørselen roet seg.

Bygg ditt eget imperium.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Civilization VI vil også være gratis i en uke – for å sikre deg spillet må du logge deg inn i Epic Games Store innen den 28. mai og legge til spillet i biblioteket ditt.

Kritikerrost strategispill

Civilization VI er det sjette spillet i den massive strategispillserien hvor målet er å ta over verden. Ved starten av hver runde velger man seg en sivilisasjon og en verdensleder, før man gradvis bygger et imperium. Hvorvidt man bruker diplomati eller hardere skyts for å vinne er stort sett opp til den enkelte.

Kjøpslå med historiske skikkelser.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

Vår anmelder likte spillet svært godt da det ble lansert for snart fire år siden:

– Mangler til tross, Civilization tilbyr utallige timer med spenning og utforskning. Er du en tilhenger av den 25-år gamle serien, eller om du har lekt med tanken om å bli med på bølgen, er det ikke noe bedre du kan gjøre enn å teste Firaxis nyeste utgivelse, skrev Andreas Bjørnbekk den gang.

Det er nok ikke helt tilfeldig at Civilization VI er gratis akkurat nå. Spillets nye sesongpass, som blant annet byr på seks nye sivilisasjoner over det neste året, er nemlig ute i disse dager.

LES OGSÅ: Dette er noe av det som kommer i The Frontier Pass »

Siste fra forsiden