Grand Theft Auto V - Epic Games Store

Grand Theft Auto V er gratis på PC den neste uken

Ny gavepakke fra Epic Games Store.

Rockstar Games

Epic Games har den siste uken lokket med et slags ekstraordinært gratistilbud i nettbutikken sin. Torsdag ettermiddag tikket klokka omsider ned, og det ble klart at det er Grand Theft Auto V som ligger i gavesekken.

DU kan få Grand Theft Auto V gratis den neste uken.
Rockstar Games

Alle som har lyst på et eksemplar av det kritikerroste spillet har frem til 21. mai på å svinge innom siden for gratisspill hos Epic Games Store. Her velger man Grand Theft Auto V, finner knappen merket «Get» på neste side og så er spillet ditt.

Dersom du ikke allerede har tofaktorautentisering på Epic-kontoen din er du riktignok nødt til å sette opp det før du kan hente ut spillet. Dette kravet ble introdusert for et par uker siden – ifølge Epic for å øke sikkerheten for sine brukere.

Megapopulær bestselger

Det femte hovedspillet i Grand Theft Auto-serien tar spillere med til byen Los Santos. Her får man stifte bekjentskap til spillets tre protagonister – Michael, Trevor og Franklin – som man veksler på å kontrollere gjennom en heseblesende historie.

Siden den opprinnelige lanseringen i 2013 har spillet bare vokst i popularitet, mye takket være flerspillermodusen Grand Theft Auto Online. 9. februar 2018 meldte Rockstar at hele 90 millioner eksemplarer av spillet var solgt, og spillet ligger stadig nær toppen av bestselgerlistene.

PC-versjonen som nå er gratis kom først ut i 2015. I likhet med konsollutgaven fikk denne full pott av vår anmelder, som kalte PC-versjonen «den ultimate utgaven av spillet».

Grand Theft Auto V forsvant nylig ut av Xbox Game Pass.
Ble erstattet av Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden