Clint Eastwood er Dirty Harry

Warner har bekreftet at Clint Eastwood får hovedrollen i Dirty Harry. Han får selskap av Hollywoods "grand old man", Gene Hackman, samt Laurence Fishburne.

I løpet av uka som gikk bekreftet Warner Bros. Interactive at Clint Eastwood kommer til å spille sin gamle rollefigur, "Dirty" Harry Callahan, i det kommende spillet om denne brutale (men effektive) politimannen. Eastwood får selskap av Gene Hackman, som spiller politietterforsker Al Bressler, og Laurence Fishburne, som spiller presten Carlton Clay.

Spillmatiseringen av Dirty Harry er under utvikling hos The Collective, og skal etter planen lanseres neste år. Det er ikke klart nøyaktig hvilke plattformer det kommer til, men det ser ut til å være rimelig trygt å anta at vi i alle fall får se Clint, Gene og Laurence på PS3 og Xbox 360.

En semirelatert nyhet vi aldri fikk tid til å dekke da den kom (i forkant av E3) er at en annen klassisk Hollywood-figur, James Bond, har hoppet fra EA til Activision. Den amerikanske utgiveren har fått rettighetene til å lage James Bond-spill til 2014, og forhåpentligvis vil de gjøre en bedre jobb enn den forrige lisensholderen gjorde.

Siste fra forsiden