Condemned 2 er annonsert

Har du nerver av stål og en forkjærlighet for stumpe gjenstander? Da er det bare å glede seg til vinteren.

Condemned: Criminal Origins var et av de aller beste lanseringsspillene til Xbox 360, og skrekkglade gamere har tørstet etter en oppfølger. Nå melder Gamespot at den på vei, og spillet har fått navnet Condemned 2: Bloodshot. SEGA forteller at de vil gi ut tittelen tidlig i 2008 - midt i mørketiden, altså.

Skjermbilde fra Condemned: Criminal Origins.

- Det første Condemned var et spill som virkelig sjokkerte og skremte spillere med sine detaljer, den gripende historien og den skumle stemningen. Condemned 2: Bloodshot tar disse tre nøkkelelementene til et enda høyere nivå. Noe som gir en voksen spillopplevelse som hele tiden vil overraske spillere, og gripe dem fra start til mål, sier Gary Knight, europeisk markedssjef for SEGA.

I Bloodshot tar du nok en gang rollen som Ethan Thomas, som nå må tilbake som etterforsker for å finne en savnet partner. Ethans opplevelser i det første spillet har nesten knekt ham, han er helt utbrent. Nå må etterforskeren kjempe mot indre demoner, samtitid som graver dypere og dypere i en mørk konspirasjon.

Utvikler Monolith er i ferd med å lage et helt nytt kampsystem, med både offensive og defensive kombinasjoner. Våpenarsenalet vil bli i samme gate som det vi så i Criminal Origins. En salig blanding av skytevåpen og stumpe gjenstander, med andre ord. Ethan vil også ha tilgang på nytt, høyteknologisk kriminalteknisk utstyr, og ulike forbrytelser skal kunne løses på forskjellige måter.

For de som liker å bli skremt i grupper vil det foreligge en flerspillerdel over nett, som inkluderer den klassiske deathmatch-modusen. Likevel blir nok den historiedrevne enspillerdelen Bloodshot' ryggrad, og vi kan knapt vente på finne ut mer av Ethans neste mysterium.

Condemned 2: Bloodshot slippes til Xbox 360 og PlayStation 3, SEGA nevnte ikke noe om en PC-versjon i sin annonsering.

Siste fra forsiden