Crackdown 2 får dato

Vi får leke superpoliti til sommeren.

Det originale Crackdown var en frisk og nyskapende versjon av det tradisjonelle sandkassespillet. Den stereotypiske plagede gangsteren ble i dette spillet byttet ut med en elitepolitimann som gjennom handling og samling av forførende lysende kuler kunne utvikles til en enorm slåsskjempe, og en skyskraperklatrer av dimensjoner.

Les også:Slik blir Crackdown 2

At en oppfølger er under utvikling har vi visst en stund, men nå har vi endelig fått en dato å forholde oss til. Crackdown 2 ser ut til å bli spillet som holder oss inne i sommer, 9. juli 2010 er datoen vi legger inn i Outlook. Dette røper en twittermelding fra Graeme Boyd, som er en av de ansvarlige for spillsamfunnet hos Microsoft, som er utgiveren av spillet.

Crackdown 2 fortsetter i samme stil som forgjengeren, men denne gangen kan politimannen trenes enda høyere. I tillegg loves vi nok en gang samarbeidsmodus, men denne gang for hele fire personer om gangen. Spillet lar oss også drepe hverandre, hele 16 spillere får sprenge og slå hverandre til fillebiter i spillets onlinedel.

(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden