Crashday

Atari har gitt oss en ny video fra Crashday, bilspillet som ser ut som en blanding av Burnout, Carmageddon og Trackmania.

Crashday setter deg i inn en verden av stunts, skader og adrenalin - enten du foretrekker å knuse bilen din i småbiter med halsbrekkende stunts, eller kjøre mot dine argeste fiender i tilpassede høyhastighetsbaner. Kanskje du vil vise en kompis hva en seriøs front-mot-front-kollisjon kan føre til? Noen dager er det ingen regler, det er rett og slett "Crashday", og det er et utall måter å bli kvitt sine argeste fiender på, både gjennom historiemodus, flerspillermodus eller morsomme minispill.

Lekker grafikk, realistisk fysikk, fullstendig frihet og mulighetene for å lage egendefinerte brett med et enkelt, men likevel kraftig verktøy, er noe av det Atari lokker med. Det er opp til deg hvor du vil plassere hopp, looper, tuneller eller hus på banen. Banene lages helt uavhengig av fysiske begrensninger. Med tiden etter lansering vil det også bli lansert et utvidet verktøy hvor du kan designe dine egne biler og nye typer attraksjoner.

I traileren som ble sluppet i dag får du i en minutt lang gameplay-sekvens se hva som skjer hvis man kaster alle hemninger, og samtidig forsøker å knerte all motstand ved hjelp av våpenarsenalet som er festet på bilen. Vi får også se hvordan man kan kontrollere bilen i lufta, slik at man kan gjøre stunts og komboer.

Crashday er satt til lansering på PC 24. februar 2006.

Siste fra forsiden