Crusader Kings III

Crusader Kings III har fått slippdato

Strategiseriens neste innslag kommer til høsten.

Paradox Interactive vartet torsdag opp med en slippdato for Crusader Kings III. Det etterlengtede strategispillet lanseres 1. september i år, og blir da å se på PC, Mac og Linux.

Se en smakebit av Crusader Kings III. (Video: Paradox interactive)

Crusader Kings III kommer i to utgaver, kalt The Standard Edition og The Royal Edition. Førstnevnte inkluderer kun hovedspillet, mens den noe dyrere varianten også byr på et sesongpass med tre tilleggspakker og én stor utvidelse som rulles ut i tiden etter lansering.

Detaljer om ekstrainnholdet er enda ikke avslørt, og som Paradox påpeker blir det fullt mulig å kjøpe ekstrainnhold separat etter hvert som det lanseres.

Verden for dine føtter

Crusader Kings III bygger videre på sin populære forgjenger, og lar spillere forme sin egen skjebne i jakten på verdensherredømme. Igjen må man benytte seg av kløkt og en god porsjon intrigemakeri for å fremme egne interesser, blant annet gjennom strategiske allianser eller opportunistisk forræderi.

Som Paradox har fortalt tidligere skal seriens tredje innslag være litt mer tilgjengelig for nybegynnere, sammenlignet med Crusader Kings II. Samtidig lover utvikleren en rik strategiopplevelse med nok av avanserte elementer for veteraner å fordype seg i.

LES OGSÅ: Crusader Kings II er blitt gratis å spille »

Siste fra forsiden