Crusader Kings 3 - Mount & Blade: Bannerlord

Modifikasjon kombinerer Crusader Kings III med slagene fra Mount & Blade II: Bannerlord

Illustrasjonsbilde fra Mount & Blade II: Bannerlord.
TaleWorlds Entertainment

Slagene i Crusader Kings III kan snart få en heftig overhaling, med en ny modifikasjon som er under utvikling. Denne kombinerer nemlig mekanikkene i storstrategispillet med slagene fra Mount & Blade II: Bannerlord, i en mer actionfylt affære.

Crusader Blade kombinerer Crusader Kings III og Mount & Blade II: Bannerlord. (Video: George)

Som Rock Paper Shotgun meldte tidligere denne måneden er det en modder ved navn «George» som står bak dette prosjektet, kalt Crusader Blade. Det gjenstår enda en del arbeid for å få alt til å fungere skikkelig, men som George skriver via modifikasjonens Patreon-side er det aller viktigste – nemlig selve koblingen mellom de to spillene – allerede på plass.

Måten Crusader Blade fungerer er med en egen portal som samler informasjon fra hvert av spillene – man må ha begge installert på PC-en. Før slaget plukker modifikasjonen opp informasjon fra Crusader Kings III om antall soldater, hva slags enheter som er med og hvordan terreng slaget foregår på.

Dette overføres direkte til Mount & Blade II: Bannerlord, der spillere får kaste seg inn i kampene dersom de har lyst til det. Ved kampens slutt sendes resultatet fra Mount & Blade tilbake til Crusader Kings III, og spillet vender tilbake til det tradisjonelle kampanjekartet.

George har foreløpig ikke sagt noe om slippdato for modifikasjonen, og som nevnt mener skaperen at det enda er mye igjen å gjøre. Han har også lagt frem planer om å implementere enda flere elementer til slagene, så det kan bli en stund å vente.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Crusader Kings III »
LES OGSÅ: Vårt førsteinntrykk av Mount & Blade II: Bannerlord »

Siste fra forsiden