Crusader Kings III

Nytt Crusader Kings III-innhold rulles ut denne uka

Northern Lords-utvidelsen slippes sammen med en større gratisoppdatering for spillet.

Tirsdag lanserer Paradox Interactive den første pakken med ekstrainnhold for Crusader Kings III. Datoen ble avslørt under en direktesending i helgen, der utvikleren også bekreftet at en større gratisoppdatering skal slippes samme dag.

Northern Lords er den første tilleggspakken for Crusader Kings III. (Video Paradox Interactive)

Northern Lords Flavour Pack koster deg omtrent 50 kroner, og som Paradox påpeker er denne av den mindre utvidelsessorten – altså ingen fullverdig ekspansjon.

Spillere som åpner lommeboka får oppleve utvidede funksjoner knyttet til spilling nord i Europa, altså rundt Norge, Sverige og omegn. Som en «norrøn hersker» får man blant annet vandre ut i verden for å erobre andre kongeriker, det blir nye hendelser å takle og flere mål å nå.

Også på tirsdag kommer spillets oppdatering nummer 1.3, som blir gratis for alle spillere. Denne introduserer snø og is i den nye årstiden vinter, samt muligheten til å løse konflikter gjennom spesielle dueller.

Crusader Kings III ble opprinnelig lansert 1. september, og fikk en svært god mottakelse her på bruket. Ifølge anmelder Andreas Bjørnbekk forbedrer spillet på så godt som alle elementene fra forgjengeren, med et hav av eventyr for spillere å kaste seg ut i.

LES OGSÅ: Modifikasjon kombinerer Crusader Kings III med slagene fra Mount & Blade II: Bannerlord »

Siste fra forsiden