Crysis og CellFactor

Har du lyst til å se noe sykt? Her er en teknologidemo fra Crysis, som vil få de aller fleste til å måpe. I tillegg har vi en artig fysikkdemonstrasjon fra CellFactor.

Crysis er det neste prosjektet fra skaperne av Far Cry, og det ser mildt sagt vanvittig ut. Egentlig kunne artikkelen ha stoppet her, for i stedet for å stole på mine ord, kan du dømme selv - i forbindelse med Game Developers Conference har Crytek lansert en ny teknologitrailer fra spillet.

Denne demonstrerer først noen lekre volumetriske skyer, før den fokuserer på skygger og lyssetting. Så går den over til skytekamp i jungelen, og det aller lekreste er hvordan trær og busker påvirkes av kampene rundt dem. Crysis sitt jungelmiljø ser rett og slett uhyggelig ekte ut, og på samme måte som Far Cry, kommer spillet etter alt å dømme til å sette en ny standard når det gjelder realistisk natur.

Det hele avsluttes med et gigantisk, edderkoppaktig monster, som ikke ser direkte dårlig ut det heller. Videoen er hentet fra PC-versjonen av Crysis (det har også vært snakk om en konsollversjon, men vi har fortsatt ingen informasjon om denne).

Eller herfra:

Vi kan også trekke frem en nylansert teknologitrailer fra et annet spill - CellFactor, som kommer til Xbox 360 og PC. I denne traileren får vi se et gameplay som minner om Unreal Tournament og Quake 3: Arena, men hvor fysikk ser ut til å spille en veldig viktig rolle. Selv om traileren egentlig er rimelig ensformig, viser den relativt syk manipulering av objekter rundt om på landskapet, og er absolutt verd en titt.

Eller herfra:

NB: Begge disse trailerne har tidligere kommet ut som dårlige "shakycam"-videoer. Dette er imidlertid gode versjoner (men kun CellFactor-videoen er offisiell).

Siste fra forsiden