Crysis Remastered

Crysis Remastered er under utvikling

Slippes på PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch.

Crytek Remastereds nettside

En oppusset utgave av 2007-spillet Crysis er på vei. Det melder Twitter-bruker «lashman», som greide å snuble over en nettside for spillet som etter alt å dømme egentlig ikke skulle være tilgjengelig ennå.

Crysis Remastered virker å være en oppussing som først og fremst overhaler det grafiske. Vi vet ennå ikke hva slags andre funksjoner som lempes inn, men oppdaterer artikkelen når den offisielle annonseringen er klar.

Etter alt å dømme er Crysis Remastered det Crysis' Twitter-konto hintet om for noen dager siden. Det er ikke kjent hvem som utvikler og gir ut spillet, men tyske Crytek sto bak det opprinnelige spillet, med Electronic Arts som utgiver.

Grafisk bauta

Crysis ble gitt ut på PC i 2007, og var da mye omtalt på grunn av hvor krevende spillet var å kjøre. I flere år etterpå var det ikke uvanlig å teste nye rigger med Crysis for å se hvor bra man kunne få det til å se ut. To oppfølgere ble gitt ut – den seneste i 2013.

Vår anmelder likte det første Crysis-spille godt, og trillet en 9-er på terningen i anmeldelsen her på bruket.

– På tross av at utviklerne kludrer det litt til på slutten, er Crysis et knallspill. Det er et spill absolutt alle som liker skytespill må spille, både fordi det rent teknisk sett overgår alt annet på markedet, og fordi de første ti timene leverer noe av det ypperste vi har sett innen skytespillaction. Det er lite som er så herlig og intenst som å leke katt og mus med fienden i jungelen, og den flotte kunstige intelligensen sørger for at leken ikke alltid er så forutsigbar som en skulle tro. Med de åpne områdene og de mange mulighetene gir Crysis deg mulighet til å spille på dine premisser, og det er alltid en god ting, skrev han i 2007.

LES OGSÅ: Star Citizen-utvikleren og Crytek legger endelig ned stridsøksen »

Siste fra forsiden