Crysis Remastered

Nytt Crysis Remastered-skjermbilde viser hva slags grafikk spillet kan levere

Crytek har avduket PC-eksklusiv «Can it Run Crysis?»-modus.

Crytek

Skytespillet Crysis var i mange år målestokken for hvor god PC du hadde. Spørsmålet «can it run Crysis?» – eller «kan det kjøre Crysis?» – ble stilt både seriøst og humoristisk i alskens nettfora, og med Crytek Remastered rundt hjørnet har spillets utviklere avduket en hyllest til spillets grafikkarv.

Via Twitter la Crytek denne uken ut et bilde av Crysis Remastered med alle grafikkinnstillingene skrudd opp på full guffe. Denne grafikkvarianten blir eksklusiv for spillets PC-versjon, og teamet har kalt den nettopp «Can it Run Crysis?».

Akkurat hva som går inn i denne pakka har Crytek riktignok ikke sagt noe om. Vi kan imidlertid spore forbedrede lys- og skyggeeffekter, samt en unektelig imponerende «draw distance» – med trær og busker klart synlige i horisonten. Fans på Reddit har vært raskt ute med bilder fra det opprinnelige Crysis, for å ha noe å sammenligne med.

Ellers fikk vi nylig bekreftet PC-kravene for Crysis Remastered. Overraskende nok ser de anbefalte kravene ikke ut til å kreve så altfor mye av maskinen din (i5-7600k/Ryzen 5 og GTX 1660TI/Vega 56) men hvorvidt Crytek har en egen liste med «Can it Run Crysis?»-krav gjenstår å se.

Crysis Remastered kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 18. september. Spillet er allerede ute på Nintendo Switch.

Bethesda har børstet støv av Doom og Doom II.
Oppdaterte utgaver av spillene introduserer widescreen-støtte og mer »

Siste fra forsiden