Crysis Remastered

Crysis Remastered utsettes etter lekkasje

Utvikleren vil jobbe mer med spillet etter reaksjoner fra fansen.

I april i år kunngjorde Crytek en oppusset versjon av klassikeren Crysis, som skulle slippes en gang i løpet av sommeren. Nå har studioet opplyst at Crysis Remastered blir forsinket.

I en Twitter-melding forteller Crytek at både lanseringen av traileren, som opprinnelig skulle slippes onsdag 1. juli, og selve spillet blir utsatt med noen uker.

Årsaken henger delvis sammen med en tidlig lekkasje av traileren og informasjon om spillet tidligere denne uken, noe som allerede har ført til tilbakemeldinger fra publikum.

– Dere er kanskje klar over lekkasjen i går (30. april, red. anm.), og vi vil at dere skal vite; vi har sett alle reaksjonene – de gode og de dårlige – og vi lytter! Vi jobber fremdeles med et antall ting i spillet, skriver Crytek.

Kritikerrost skytespill

Studioet skal bruke den ekstra tiden til å polere og finpusse på spillet, og akkurat når det lander på markedet er ennå uvisst. Spillet skal slippes til PC, Xbox One, PlayStation 4 og Nintendo Switch.

Skjermbilde fra originalversjonen av Crysis.
Steam

Crysis Remastered skal fokusere på enspillerkampanjen fra originalspillet og skal by på et kraftig teknisk og visuelt løft, som blant annet inkluderer den mye omtalte «ray tracing»-teknologien, volumetrisk tåke, detaljerte partikkeleffekter og en rekke andre forbedringer.

Crysis kom opprinnelig ut i 2007 til svært god mottakelse, og avstedkom to oppfølgere som ble gitt ut i henholdsvis 2011 og 2013. Her på verket ble det første spillet tildelt 9 av 10 poeng.

– Det er lite som er så herlig og intenst som å leke katt og mus med fienden i jungelen, og den flotte kunstige intelligensen sørger for at leken ikke alltid er så forutsigbar som en skulle tro. Med de åpne områdene og de mange mulighetene gir Crysis deg mulighet til å spille på dine premisser, og det er alltid en god ting, skrev vår anmelder.

LES OGSÅ: Skytespillet Crucible ble lansert i mai – nå går det tilbake til lukket betatesting »

Siste fra forsiden