Crysis Remastered

Slik ser Crysis Remastered ut på Switch

Crytek viser frem mer av nyversjonen.

Crytek har kun servert oss en kort og lite informativ teaser etter kunngjøringen av Crysis Remastered, men nå har vi fått et litt lengre klipp.

Nylig dukket det opp en to minutters trailer fra nyversjonen av Crysis, og den viser oss faktisk gameplay fra spillet – vel å merke fra Switch-versjonen som slippes den 23. juli. Videoen ser du øverst i artikkelen.

Spillet kommer som kjent også til Xbox One, PlayStation 4 og PC, og den nye traileren er nok ikke representativ for disse øvrige versjonene – som enda ikke har fått noen slippdato.

Crytek

13 år gammel klassiker

Crytek kunngjorde tidligere denne måneden at Crysis Remastered ville bli forsinket på alle plattformer utenom Switch. Det i forbindelse med en lekkasje som førte til en rekke tilbakemeldinger fra publikum. Studioet opplyste at de hadde lyttet til feedback og ville jobbe litt mer med spillet.

Crysis Remastered skal fokusere på enspillerkampanjen fra originalspillet og skal by på et kraftig teknisk og visuelt løft, som blant annet inkluderer den mye omtalte «ray tracing»-teknologien, volumetrisk tåke, detaljerte partikkeleffekter og en rekke andre forbedringer.

Crysis kom opprinnelig ut i 2007 til svært god mottakelse, og avstedkom to oppfølgere som ble gitt ut i henholdsvis 2011 og 2013. Her på verket ble det første spillet tildelt 9 av 10 poeng.

– Det er lite som er så herlig og intenst som å leke katt og mus med fienden i jungelen, og den flotte kunstige intelligensen sørger for at leken ikke alltid er så forutsigbar som en skulle tro. Med de åpne områdene og de mange mulighetene gir Crysis deg mulighet til å spille på dine premisser, og det er alltid en god ting, skrev vår anmelder.

Les også: Cyberpunk 2077 utsettes til november »

Siste fra forsiden