Cyberpunk 2077 utsatt

Cyberpunk 2077 utsettes til november

Utviklerne vil ta en siste finpuss.

Cyberpunk 2077.
CD Projekt RED

CD Projekt RED forteller torsdag kveld at de utsetter Cyberpunk 2077. Opprinnelig var planen å slippe spillet i september. Nå flyttes datoen til 19. november.

I en twitter-melding utdyper studioet hvorfor de trenger mer tid. Alt av innhold i spillet er ferdig, men utviklerne vil bruke mer tid på å fjerne alle feil og balansere spillet mer.

Denne nyeste utsettelsen kommer etter at utviklerne i mars gikk ut med en melding om hvordan de kom til å jobbe under korona-pandemien. Da virket det som om spillet var i rute. Spillet ble sist utsatt i januar, da den polske spillutvikleren fortalte at april-datoen ikke lot seg gjøre. Det var da septemberdatoen ble satt.

Cyberpunk 2077 skal være noe litt annet enn The Witcher-spillene, med mer fokus på frihet, både for spilleren og utvikleren. Dette blir lettere, siden Cyberpunk 2077 ikke er knyttet like sterkt til en eksisterende fiksjon med definerte figurer som suksesserien er.

Dette blir også det første spillet CD Projekt REDprøver seg på utenfor The Witcher-fiksjonen. Her er det mer fokus på kybernetiske modifikasjoner og høyteknologiske våpen, men i likhet med studioets nyeste spill er fremtidsvisjonen plassert i sandkasse- og rollespillsjangeren.

LES OGSÅ: Cyberpunk 2077-utviklerne må belage seg på hardt overtidsarbeid

Siste fra forsiden