Skytespillet Crucible ble lansert i mai – nå går det tilbake til lukket betatesting
(Bilde: Amazon Game Studios)

Crucible

Skytespillet Crucible ble lansert i mai – nå går det tilbake til lukket betatesting

Prøver å rette opp etter trøblete lansering.

20. mai 2020 lanserte Amazon Game Studios sitt gratis skytespill, Crucible. Etter noen trøblete uker har studioet imidlertid ombestemt seg, og nå skal spillet tilbake i lukket betatesting.

Crucible ble lansert i mai, og er nå klar for lukket beta seks uker senere. Bilde: Amazon Game Studios

– Fra og med i morgen går Crucible over i en lukket betafase. Vi fortsetter å følge veikartet vi la frem tidligere, og jobber med endringer til kartet, kampene og den generelle opplevelsen [...] samt implementering av andre forbedringer basert på deres tilbakemeldinger og hva vi tror spillet trenger for å lykkes, skriver teamet på sine nettsider.

Valget beskrives som et nytt ledd i arbeidet med å skape en bedre opplevelse for spillerne – en prosess som begynte allerede rett etter lanseringen, da utvikleren kuttet to av spillets tre moduser. Nå er det Heart of the Hives som står i fokus, en modus som kombinerer heltebasert skyting med elementer fra MOBA-sjangeren.

For de som allerede har tilgang til spillet blir overgangen ikke spesielt dramatisk, da de fortsatt kan spille som vanlig. Så snart den lukkede betaen trer i kraft 1. juli, vil Amazon imidlertid bli strengere på å slippe inn nye spillere – med en registrerings- og søknadsprosess i stedet for fri nedlasting av spillet. 

Amazon har så langt ikke satt noen ny slippdato for Crucible, og lover i stedet å tre ut av betafasen når spillerne er fornøyde.

Snart får spillere teste Baldur's Gate 3.
Utvikler Larian planlegger early access-lansering i august »

Kommentarer (11)

Forsiden akkurat nå

Til toppen