Crucible

Skytespillet Crucible ble lansert i mai – nå går det tilbake til lukket betatesting

Prøver å rette opp etter trøblete lansering.

Amazon Game Studios

20. mai 2020 lanserte Amazon Game Studios sitt gratis skytespill, Crucible. Etter noen trøblete uker har studioet imidlertid ombestemt seg, og nå skal spillet tilbake i lukket betatesting.

Crucible ble lansert i mai, og er nå klar for lukket beta seks uker senere.
Amazon Game Studios

– Fra og med i morgen går Crucible over i en lukket betafase. Vi fortsetter å følge veikartet vi la frem tidligere, og jobber med endringer til kartet, kampene og den generelle opplevelsen [...] samt implementering av andre forbedringer basert på deres tilbakemeldinger og hva vi tror spillet trenger for å lykkes, skriver teamet på sine nettsider.

Valget beskrives som et nytt ledd i arbeidet med å skape en bedre opplevelse for spillerne – en prosess som begynte allerede rett etter lanseringen, da utvikleren kuttet to av spillets tre moduser. Nå er det Heart of the Hives som står i fokus, en modus som kombinerer heltebasert skyting med elementer fra MOBA-sjangeren.

For de som allerede har tilgang til spillet blir overgangen ikke spesielt dramatisk, da de fortsatt kan spille som vanlig. Så snart den lukkede betaen trer i kraft 1. juli, vil Amazon imidlertid bli strengere på å slippe inn nye spillere – med en registrerings- og søknadsprosess i stedet for fri nedlasting av spillet.

Amazon har så langt ikke satt noen ny slippdato for Crucible, og lover i stedet å tre ut av betafasen når spillerne er fornøyde.

Snart får spillere teste Baldur's Gate 3.
Utvikler Larian planlegger early access-lansering i august »

Siste fra forsiden