Cyberpunk-rollespill i fremtidens Berlin

Shadowrun: Dragonfall får frittstående utgave neste uke.

Harebrained Schemes

Det folkefinansierte rollespillet Shadowrun fikk mye ros, men mange mente samtidig at utviklerne hadde litt å gå på før formelen satt perfekt. I vår anmeldelse ble det beskrevet som litt for kort og lineært, selv om anmelder Ina Berg Larsen alt i alt var godt fornøyd.

Med ekspansjonspakken Shadowfall fikk vi en ny kampanje, og mange mener den var langt bedre enn kampanjen i originalspillet. Problemet for nye spillere var at de måtte kjøpe originalspillet selv om de egentlig kun hadde lyst til å spille Shadowfall.

Dragonfall-teaser.

Director's Cut-versjon

Neste uke lanseres imidlertid Shadowrun: Dragonfall som et frittstående produkt. Ikke bare det, men spillet har også fått en rekke forbedringer siden den originale ekspansjonen ble lansert.

Blant annet loves vi fem nye oppdrag, en betydelig utvikling av de turbaserte kampene, et forbedret grensesnitt og større muligheter til å skreddersy kompanjongene dine.

Shadowrun: Dragonfall er et isometrisk cyberpunk-rollespill med turbasert kamp. Handlingen foregår i Berlin, der du følger en gjeng leiesoldater på oppdrag for skumle, internasjonale selskaper. Det første oppdraget i spillet går imidlertid helt galt, og det blir åpenbart at gruppen din har gravd i noe som sterke krefter ønsker å holde skjult.

Alle som eier Dragonfall-ekspansjonen vil få det nye spillet gratis. Dette inkluderer selvsagt de originale Kickstarter-backerne. De fikk nemlig Shadowfall gratis i utgangspunktet, ettersom kampanjen i Berlin var et av ekstramålene i den originale folkefinansieringskampanjen.

Siste fra forsiden