D-Dagen kommer til Norge

Toptronics har akkurat sikret seg de skandinaviske distribusjonsrettighetene til det nye sanntidsstrategispillet D-Day.

D-Day er under utvikling hos ungarske Digital Reality, og følger på mange måter i fotsporene til Desert Rats vs. Afrika Korps, som ble sluppet på det norske markedet for noen måneder siden. Spillet er et sanntidsstrategispill som ikke overraskende tar for seg D-Dagen og en rekke påfølgende slag i den tidlige fasen av den allierte frigjøringen av Europa (inkludert angrepet på havnen i Cherbourg, Operation Cobra, og kampene om Falaise).

Spillet kommer med over 60 enheter som er gjengitt så historisk korrekt som mulig, og disse inkluderer riflesoldater, falskjermsoldater, artilleri, tanks, transportenheter og fly. Grafikken er i full 3D, og utviklerne skryter av dynamiske skygger, realistiske ødeleggelseseffekter, eksplosjoner, vannrefleksjoner, væreffekter og, for første gang i et sanntidsstrategispill, gress i full 3D.

Toptronic planlegger å gi ut D-Day den 27. august. For mer informasjon om spillet kan du sjekke produktsiden vår eller spillets offisielle nettsted. Vi har også en rekke lekre skjermbilder fra D-Day i bildedatabasen vår.

Siste fra forsiden