D-Day

Digital Jesters har akkurat lansert en rykende fersk demo av det kommende sanntidsstrategispillet D-Day.

Det er mange som har forvirrede meninger om hva bokstaven D i D-Dagen står for, og tror den er en forkortelse for "destruction", "doom" eller noe liknende, men faktumet er at D-Dag rett og slett er et militært begrep som brukes om den dagen en militæroperasjon starter. Det var med andre ord hundrevis av D-Dager i løpet av andre verdenskrig (og for så vidt også andre kriger). Bokstaven D står enkelt og greit for "Dag".

Når Digital Jesters beskriver denne dagen som "D-Dagen" mener de nok at D-en står for "Demo". I dag lanserte de nemlig den første demoen av det kommende sanntidsstrategispillet D-Day. Demoen kommer med ett enspillerkart (som omhandler den berømte landingsoperasjonen på Omaha Beach) og ett flerspillerkart som tillater opp til fire spillere over Internett eller LAN.

D-Day kommer i salg til høsten. For mer informasjon om spillet kan du besøke det offisielle nettstedet, som du finner lenke til under, eller vår produktside om spillet. Demoen er på litt over 300 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden