Kingpins i King of Nordic

– Danmark er sterkest på papiret, så hvorfor ikke bare pisse på dem

Haris «H4RR3» Hadzic og Kingpins ønsker å møte de beste i kveldens King of Nordic.

Fabian Fjeldvik/Gamer.no

DETTE ER KING OF NORDIC

Vis mer

Counter-Strike: GO-turnering for Norge, Sverige, Danmark og Finland. Turneringen fokuserer på å dra frem talenter i de aktuelle landene, og sette dem opp mot hverandre i et sluttspill med «Kongen på haugen»-format, noe som betyr at vinneren av sluttspillet går automatisk videre til neste sluttspill.

King of Nordic ruller inn i sin tiende sesong denne fredagen, og i sesongpremieren er det Norge og Kingpins som er regjerende konge på haugen.

Serietoeren fra høstsesongen gjorde en grei jobb i forrige episode, og skal dermed forsvare tronen i kveldens siste kamp. Motstanderen er foreløpig ukjent. Kingpins-kaptein Anders «aNdz» Kjær får ikke deltatt i fredagens turnering. Inn kommer Adam «PAINT» Fjellum.

Det regnes med at kampen til Kingpins starter rundt klokken 22:00.

Ønsker å møte Danmark

DISSE SPILLER FOR KINGPINS

Vis mer

Haris «H4RR3» Hadzic
Mikal «enix» Øiestad
Ole «Marcelious» Langan
Even «nafu» Leirvik
Adam «PAINT» Fjellum

Kingpins-spiller Haris «H4RR3» Hadzic sier at laget ikke har gjort noe særlig med forberedelser inn mot kampen på fredag.

– Vi har ikke noen spesiell kampplan. Vi mikser etter som vi blir tvunget til det siden Anders har noe han må fikse hos foreldrene sine. Vi satser på å skyte hardt fra oss, samtidig som vi skal prøve å spille sammen.

Hadzic sier til Gamer.no at de ikke tenker så mye på hvem de må møte på fredag, men har en foretrukket motstander.

– Har ikke noen vi foretrekker, men tror Danmark er sterkest på papiret, så hvorfor ikke bare pisse på dem, sier Hadzic.

Haris «H4RR3» Hadzic ønsker å slå de beste.
Fabian Fjeldvik/Gamer.no

Laget kan bli det første norske laget som sitter to uker på tronen på mange sesonger. Hadzic tar dette med knusende ro.

– Ikke noe spesielt med det. På tide at Norge sitter på tronen lenger enn første uka, vi har definitivt en god mulighet til å få det til.

Laget spiller med «Marcelious» og «nafu» selv om spillerne har forlatt laget. Hadzic ser ikke på dette som et problem.

Les også
Spenning til siste serierunde

– Ingen problem i det hele tatt, ønsker dem alt vel.

I serieåpningen møtte Kingpins WEST, og knuste dem. Nå ser de frem mot neste runde.

– West var som forventet, når det gjelder mandagens kamp har Anders en plan tenker jeg, avslutter Hadzic.

Gamer.no i samarbeid med ESEN

I samarbeid med ESEN arrangerer Gamer.no de norske kvalifiseringene til King of Nordic – et «kongen på haugen»-konsept mellom Norge, Danmark, Sverige og Finland. Mer informasjon finner du på turneringssidene.

I King of Nordic kan hvem som helst delta og få et gjennombrudd nærmest over natta. Ideen handler om å skape en god og organisert ramme for semi-profesjonelle og amatører fra e-sporten i de nordiske landene. Ryker man ut får man ny sjanse neste uke, med mindre Norge faktisk vant. Ukesvinnerne stikker av med omlag 4500 kroner, og vinner man fem uker på rad får man en jackpot på omlag 23 000 kroner.

Ukesfinalen sees på Twitch-kanalen til King of Nordic fra klokken 19:05 fredag 2. februar.

Redaksjonen i Gamer.no er ikke ansvarlig for driften eller beslutninger tatt av King of Nordic. Redaksjonen har ikke innflytelse på avgjørelser som tas av King of Nordic, og King of Nordic har ikke innflytelse på redaksjonelle avgjørelser.

Siste fra forsiden