Counter-Strike: GO / ESL One Cologne

Danske «Dupreeh» innlagt på sykehus under major-turnering

Det kan bety en enklere kamp for Dignitas og «Rubino».

«Dupreeh», her fra ESL CS:GO Pro League London
Helena Kristiansson/ESL

Tirsdag kveld skrev danske Peter «Dupreeh» Rothmann på Twitter at han hadde magesmerter. Nå viser det seg å være en blindtarmbetennelse. Dette bekrefter spilleren på sin egen Twitter-konto. På Astralis Facebook-side utdyper laget situasjonen.

– I dag fant vi ut at Rasmussen ikke vil fullføre major-turneringen med oss. Han har vært syk siden i går og i dag dro han til sykehuset med alvorlige magesmerter. Etter flere tester har de funnet ut at de må fjerne blindtarmen. Han blir overført til et annet sykehus i kveld og vil opereres med det samme. Vi håper på det beste for spilleren vår.

På Twitter florerer det med gode ord mot den danske Counter-Strike: GO-spilleren.

Gode nyheter for Dignitas

Ettersom Rothmann selv ikke vil være tilgjengelig for kamper videre i turneringen må treneren Danny «ZONIC» Sørensen fullføre som femtemann. Laget vil ikke ha mulighet til å hente inn en ny spiller underveis i turneringen, i følge reglementet.

Et slikt lagbytte kan gi store konsekvenser for Astralis videre i turneringen. Torsdag klokken 11:00 møter de Dignitas med norske Ruben «Rubino» Vilarroel i en avgjørende kamp for å nå kvartfinalen.

Se ESL One-kampene direkte på GamerTV »

Siste fra forsiden