Darkfall

I går ettermiddag kom den første videosnutten fra det kommende massive rollespillet Darkfall.

Darkfall er et konsept fremstilt av et knippe norske utviklere, som i senere tid har flyttet, og utvidet sin virksomhet til Hellas av økonomiske grunner. Spillet er et typisk fantasi-basert rollespill som lover sol og grønne enger, med et omfattende klan-system, muligheten for spillere til å utøve krig med hverandre uten restriksjoner. Her vil du kunne møte mange tradisjonelle fantasy-konsepter slik som dverger, drager og alver.

Razorwax, utviklerne bak spillet, passer likevel på å gjøre sitt inntrykk på sjangeren ved å tilføre sine egne ideer til fantasiverdenen. Her vil du møte unike raser slik som de mørkealvene kalt Alfar. Darkfall lover også å være unikt i måten det utformer kampsystemet, som skal være bygget opp av en kombinasjon mellom spillerens egne egenskaper og figurens.

Flere elementer i spillet er direkte inspirert av action- og strategispill. Razorwax lover også et omfattende sosialt system, med hus og byer som spillere kan lage selv. Det er spillerne selv som styrer den dynamiske historien mellom de gode og de onde i en verden ved navn Agon.

Nå har Razorwax sendt ut den første offisielle videopresentasjonen av Darkfall. Traileren er i følge utvikleren hentet fra en intern test, og forteller med all tydelighet at en hel del har skjedd siden vi tittet på spillet for første gang i 2002. Videoen gir oss et innblikk i ulikt gameplay og områder fra spillet.

Det er foreløpig ikke kjent når Darkfall skal lanseres. Klikk deg frem til vår produktside for flere skjermbilder og artikler, eller besøk det offisielle nettstedet for enda mer informasjon.

Siste fra forsiden