Telialigaen - League of Legends

Bifrost møter 00 Nation: – De er et lag du sovner av å se på

Bifrosts Alexander «HHNeverLucky» Fedde mener motstanderne i toppoppgjøret spiller lite underholdende League of Legends.

«HHNeverLucky» er ikke imponert over underholdningsvedien 00 Nation har vist så langt.
Domino Esport/Riot Games, Edit: Brage Vasseljen/Good Game

SLIK SPILLES FEMTE RUNDE AV TELIALIGAEN

Vis mer

SØNDAG 26. SEPTEMBER

Wizard - Rich Gang
20:00 - 00 Nation - Bifrost

ONSDAG 29. SEPTEMBER

18:00 - KAOS - Riddle

UTSATTE KAMPER

Wizard - Rich Gang
Vanir - HyFerion5
Domino - Bitfix

Se resten av kampene i terminlisten »

Norge har gjenåpnet, og da er det vel ingen bedre måte å feire det hele på enn å diske opp et toppoppgjør i Telialigaen League of Legends.

I det vi nærmer oss halvspilt sesong har flere grupperinger av lag etablert seg på tabellen, og i toppen finner vi Riddle, Bifrost og 00 Nation.

Denne rundens hovedkamp vil enten skape mer splittelse i feltet, eller bringe det tettere sammen, når 00 Nation og Bifrost braker sammen.

Se hovedkampen mellom Bifrost og 00 Nation søndag 26. september klokken 20:00 »

LES OGSÅ: Rich Gang sikret poeng: – Andreplass er et minimum

– De er et lag du sovner av å se på

DISSE SPILLER FOR BIFROST

Vis mer

Atte «Stumpy» Pakkanen (Top)
William «Sn1lle» Andersson (Jungle)
Alexander «HHNeverLucky» Fedde (Mid)
Mathias «Tide» Kruse (ADC)
Geir «Eskii» Nilsen Lie (Support)

«HHNeverLucky» hinter til unike heltevalg mot 00 Nation.
Domino Esport

På fire oppgjør står Bifrost igjen med fire seire og tolv poeng, i likhet med Riddle. Med seier mot 00 Nation har Bifrost muligheten til å virkelig få et forsprang på ukas motstandere, som ligger tre poeng bak lagene i tet.

Mid Lane-spiller Alexander «HHNeverLucky» Fedde er selvsikker på Bifrost-seier i toppoppgjøret.

– Planen er selvsagt å fremdeles være ubeseiret etter oppgjøret mot 00 Nation. De er åpenbart et sterkt lag og de har spilt sammen ganske lenge, mens vi i Bifrost har en relativt fersk spillerstall. Likevel er jeg selvsikker på at vi kan matche 00 Nation, og ser ikke bort ifra en 2-0-seier, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: Begge lag er avhengige av poeng

Fedde er kjent for å være åpen for unike, på grensen til uvanlige heltevalg i Mid Lane, og avslører til Gamer.no at laget har et par overraskelser på lur til toppoppgjøret.

Les også
– Hver eneste gang jeg har spilt mot «Slegga» har han alltid gitt meg juling

– 00 Nation har jo spilt i NLC, og jeg føler at å spille i ligaer på høyt nivå fort kan føre til at lag spiller veldig standard. Jeg tror ikke at 00 Nation kan overraske oss på noen måte, bortsett fra «Kerberos». De er et lag du sovner av å se på, med mindre han drar fram noen av sine ess i ermet. Vi kommer til å bringe inn noen hemmelige helter og strategier som 00 Nation aldri har møtt i sine veldig offisielle treninger mot gode lag som nekter å prøve nye ting. Det kan fort bli en Rengar i Mid Lane med en Ivern i Jungle, eller en Illaoi fra min side.

LES OGSÅ: Norske Ørjan vant stor Age of Empires-turnering

Hvorvidt vi får se uvanlige helter i Mid Lane som Rengar eller Illaoi vil tiden vise, men Fedde er utvilsomt klar for å vise seg fram mot 00 Nations Mid Lane-spiller Øyvind «Erixen» Eriksen.

– Jeg og «Erixen» har jo hatt en slags rivalisering i noen sesonger nå, og det er alltid gøy å spille mot han på grunn av banter og memes på Twitter. Jeg er en veldig stor fan av å slåss mot folk én-mot-én, så en skal ikke se bort ifra litt action i Mid Lane.

Skal tilbake på topp

DISSE SPILLER FOR 00 NATION

Vis mer

Kallon «Kerberos» Ram (Top)
Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)
Øyvind «Erixen» Eriksen (Mid)
Lars «Chrisberg» Christiansen (ADC)
Omid «Touch» Rosander (Support)

Etter tapet mot Riddle i Telialigaens tredje runde befinner 00 Nation seg i en nokså uvanlig situasjon - tre poeng bak teten. Lagets Jungle-spiller Anders «Sharp» Lilleengen kan imidlertid forsikre om at laget er på vei tilbake til toppen.

«Sharp» hinter til action rundt Mid Lane i søndagens oppgjør.
Eivind Von Døhlen/Good Game

– Vi dreit oss ut mot Riddle, men vi er tilbake på hesten etter forrige runde. Vi kommer til å gi Bifrost-gjengen et realt truserøsk i helteutvelgelsen, så er de ferdige, sier han til Gamer.no.

LES OGSÅ: To Metizport-spillere utestengt fra Telialigaen

Lilleengen er ikke fremmed for å dra på i intervjuer, og sier selv at både han og resten av laget stiller til kamp proppfulle av selvtillit og store i kjeften. Planen for å vinne er også klar, og Lilleengen hinter til action rundt Mid Lane.

– Vi stiller til kamp store i kjeften og enda større teknisk sett, etter en lang uke med trening. Bifrost-spillerne er tøffere på nett enn de er på Summoner's Rift. Spesielt Support-spilleren deres. «HHNeverLucky» kommer passende nok ikke til å være veldig heldig denne runden. Det at han bare spiller Ekko i Solo Queue i kombinasjon med at han spiller alle helter i spillet som ikke er populære i Mid Lane ender i en perfekt storm for et aldri så lite besøk fra jungelen tidlig i kampene.

Siste fra forsiden