Donkey Kong Country Returns i desember

Dato, dato!

Er du vill etter mer eller mindre smarte primater? Gled deg, spillvenn.

Da er det bare å sette av datoen. Nintendo skriver nemlig i en pressemelding at Donkey Kong Country Returns kommer her til lands 3. desember i år. Spillet gis ut eksklusivt på Wii.

Hei, som det går!

Her spiller du enten som Donkey Kong eller Diddy Kong (nei, ikke rappere) som må redde førstnevntes bananlager fra fienden. Dermed legges det til rette for en spennende samarbeidsmodus, der to stykker kan hygge seg sammen på én konsoll.

Diddy Kong kan blant annet sitte på ryggen til Donkey Kong gjennom vanskeligere deler av spillet, og hoppe av når han måtte ønske. Diddy har også en rakettmotor han kan bruke til å farte rundt, og kan skyte med en liten peanøttpistol i tospillermodusen.

Vi loves også nye nivåer, fantastisk grafikk og sidescrollende miljøer som vil glede både nye og gamle fans av serien. Det er likevel viktig å bite seg merke i at utvikler The Retro Studios gjerne vil gjenskape stemningen fra Rares klassiker anno 1994 (Super Nintendo).

Gamer.no tok selvsagt en kikk på Donkey Kong Country Returns under Gamescom i Tyskland, og Øystein Furevik skriver at han ikke blir overrasket om store og små blir sittende side ved side i like brennende engasjement med dette spillet.

Så gjenstår det å se hvordan det ferdige produktet blir. Anmeldelsen leser du i hvert fall her på Gamer.no.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden