Datoen er satt for norske World to the West

Teslagrad-skaperens neste prosjekt slippes på PC og konsoll i mai.

Ganske nøyaktig ett år etter at Teslagrad-skaper Rain Games avduket sitt neste prosjekt – kalt World to the West – har den norske utvikleren kunngjort en lanseringsdato for spillet.

Norske World to the West har fått lanseringsdato.
Rain Games

I en pressemelding får vi vite at action-eventyret skal slippes 5. mai på PC, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Wii U. Samtlige versjoner blir tilgjengelige digitalt, mens fysiske kopier lanseres for alle plattformer bortsett fra Wii U.

Ved siden av datoen slapp Rain en lanseringstrailer for spillet, som viser mer av hva vi kan forvente av World to the West. Traileren kan du se i videovinduet over.

Satt i Teslagrad-universet

World to the West følger historiene til spillets fire hovedpersoner – Lumina, Klaus, Miss Teri og Lord Clonington. De fire har unike egenskaper og evner, som spillere må ta i bruk for å overkomme både kamper og gåter i en verden full av farer.

Handlingen i spillet er satt i det samme universet som Teslagrad, men ifølge Rain er ikke dette noen oppfølger til det populære plattformspillet fra 2013. World to the West forteller en helt ny historie, som i motsetning til det forrige spillet skal fortelles gjennom dialoger underveis:

Spillet er satt i samme univers som Teslagrad, men er ikke en oppfølger.
Rain Games

– Det har vært flott å endelig kunne bruke ord for å fortelle historien. I vårt forrige spill, fanyndlingen Teslagrad, fortalte vi hele historien gjennom det man kunne se i spillets verden og gjennom figurenes handlinger. Stemmeløs fortelling passet det spillet veldig godt, men det gjorde at mye forble usagt, forklarer Rain-sjef Peter Meldahl.

I pressemeldingen opplyser utvikleren at World to the West kan spilles med både norsk og engelsk lyd, teksting og grensesnitt. I tillegg støtter spillet en rekke andre språk, for de som måtte ønske det.

Rains forrige spill ble godt mottatt her på bruket.
Vår anmelder fant lite å utsette på Teslagrad »

Siste fra forsiden