Podkast

Rad Crew – Sesong 9, episode 22

De fem største spillkontroversene gjennom tidene

Rad Crew husker sakene som satte sine spor.

Destructive Creatins, Rad Crew

Spillet Hatred skapte mye debatt – i hvert fall inntil alle oppdaget at det egentlig var ganske kjedelig. Men det er ikke første gang et spill har skapt kontroverser, og i denne ukens podkast ser vi på noen av de aller største spillkontroversene noensinne. Den ene førte til og med til at ESRB, det amerikanske systemet for aldersgrenser på spill, ble opprettet.

Det skal vel litt til for å bli opprørt av Splatoon.
Nintendo

Etter dette snakker vi selvsagt om Nintendo sitt kule skytespill Splatoon. Aleksander derimot sitter så dypt nedi Hearthstone nå at han ser Kel’Thuzad i søvne. Hør episoden for å få de nyeste tipsene om hvordan du kan bygge din egen «Loldeck» (hans ord, vi vet ikke hva han fabler om).

Til slutt: lytterne kommer med sine ønsker for neste ukes E3-messe.


Rad Crew - sesong 9, episode 22

Her er ukens meny:

  • (00:02 - 00:24) Topp 5 spill-kontroverser gjennom historien
  • (00:24 - 00:45) Nyheter
  • (00:45 - 01:20) Splatoon og mer om The Witcher og Hearthstone
  • (1:20 - slutt) Lytterne svarer: Hva er ditt største E3-ønske?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 4. juni
Rad Crew, 28. mai

Rad Crew, 21. mai

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden