Counter-Strike: Global Offensive

De regjerende norske seriemesterne har fått nytt hjem

En av Norges eldste klubber tar det gamle Expert Gaming-laget inn i varmen.

Expert Gaming etter høstens bragd i Gamer.no-ligaen.
Erlend Blakstad/Gamer.no

Counter-Strike-laget til Lions Elektroniske Sportsklubb består nå av:

Vis mer

Stig «StiGwOw» Holmen
Mikal «Enix» Aakvik Øiestad
Thomas «base» Finnøy
Eirik «spity» Hauger
Thomas «skippii» Bekkelund

Onsdag ble det klart at OblyRekt har funnet seg en ny organisasjon. Laget har vært uten klubb i ryggen siden de forlot Expert Gaming i januar, og har siden vært på utkikk etter nytt hjem. Valget falt på Lions Elektroniske Sportsklubb.

I en pressemelding sier organisasjonen følgende:

– Vi har i dag gleden av å annonsere vårt nye hovedlag i Counter-Strike: Global Offensive. Vi har sett på laget i lengre tid og vi er veldig fornøyd med å sikre oss dem til Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb. De viser samme holdningene og verdiene vi selv verdsetter; ambisiøse mål, sterkt lagarbeid, gode holdninger og et godt samhold.

Kjent organisasjon

Stig «StiGwOw» Holmen og resten av gutta i OblyRekt er nå en del av Lions EK.

Lions er en kjent organisasjon, og har i tidligere versjoner av Counter-Strike vært meget suksessfull. I 2010 hadde de et helsvensk lag med store stjerner som Björn «threat» Pers og Richard «Xizt» Landström. Med startoppstillingen den gangen klarte de blant annet en tredjeplass under DreamHack Winter 2010.

Laget deltar for tiden i 1. divisjon av Telenorligaen her på Gamer.no. De anses som en av favorittene til å vinne denne sesongen, siden de vant foregående sesong. Til Gamer.no sier manager Christian Hagen følgende.

– Grunnen til at vi valgte Lions var mye at de er en gammel norsk klubb, og at de ga oss et tilbud vi ikke kunne si nei til.

Da laget forlot Expert Gaming kom det mange tilbud inn, og de ble til tider overveldet av antallet. Lions var dog veldig tidlig ute med tilbudet og valget var ganske enkelt for laget.

– Vi vil takke Lions, da spesielt Cristophe Roblin (daglig leder i Lions) og Andreas Grøterud (styremedlem og lagansvarlig i Lions) for at de har gitt oss denne sjansen. Jeg vil også takke vår hovedsponsor Logitech G.

Lions EK satser også tungt på League of Legends:
De tidligere BX3-spillerne har nylig signert for organisasjonen »

Siste fra forsiden