Death Knight-klassen er endelig på vei til Hearthstone

Men antagelig ikke helt slik du hadde sett det for deg.

Siden Hearthstones opprinnelse har det alltid vært bred konsensus om at hvis det noensinne skulle komme en ny spillerklasse til Blizzards kortspill, så måtte det være den beryktede Death Knight-klassen fra World of Warcraft.

«Deathstalker Rexxar» er det første av de nye kortene som kan forvandle helten din til en Death Knight.
Blizzard Entertainment

Og nå har dette delvis blitt virkelighet. Ikke fordi selve Death Knight-klassen har blitt med som den tiende spillertypen i Hearthstone, men fordi alle de eksisterende klassene snart kan forvandle seg til en vaskekte dødsridder.

Ondskap og mørk magi

I den kommende Hearthstone-utvidelsen, Knight of the Frozen Throne, vil det nemlig dukke opp en rekke nye kort som vil forvandle dagens helter til grusomme, (mer) ondskapsfulle utgaver av seg selv.

«Lifesteal» er en ny nøkkelfunksjon i Knight of the Frozen Throne.
Blizzard Entertainment

Et eksempel på dette er det nye Hunter-kortet «Deathstalker Rexxar», som forvandler den vanligvis så staute jegeren Rexxar til en skikkelig gretten type.

Og når man transformerer helten sin til en Death Knight, får man også med noe ekstra på kjøpet: I Rexxars tilfelle er det en splitter ny «Hero Power» – denne lar ham slå sammen to tilfeldige «Beast»-skapninger for å lage et hjemmesnekret zombiebeist.

Videre skal den kommende utvidelsen fokusere på «Deathrattle»-funksjonen, samtidig som det også blir introdusert en helt ny funksjon: «Lifesteal». Denne lar deg enkelt og greit suge livskraften ut motstanderen og andre skapninger på spillbrettet, for så å helbrede deg selv for like mange helsepoeng.

I det dunkle Northrend hvor skyggene rår

De fleste som har spilt World of Warcraft har antageligvis allerede forstått at turen går til det nordlige Northrend denne gangen. Dette er et iskaldt og uhyggelig sted, og fungerer som tilholdsstedet for den ulykksalige Lich King-skikkelsen.

Ved siden av ham, skal vi også få hilse på flere andre figurer fra Northrend, og disse vil fungere som utvalgte sjefsfiender man kan kjempe mot når den nye utvidelsen debuterer i august.

Knight of the Frozen Throne vil da komme med totalt 135 nye kort – som vanlig vil disse kortene dukke opp i kortpakker, og disse kan man enten kjøpe for ekte penger eller med spillets innebygde gullvaluta.

Det er flere Blizzard-spill som får nye ting i disse dager:
Møt Doomfist –Overwatchs nyeste helt »

Les også
Månedens ti anbefalte mobilspill
Hearthstone-utviklerne Ben Brode og Jason Chayes trekker sløret av Knight of the Frozen Throne og viser små glimt fra den nye utvidelsen.

Siste fra forsiden