Death Stranding 2

Death Stranding 2 skal være på planen, ifølge Norman Reedus

Yay!

Norman Reedus i Death Stranding.
Kojima Productions

I et intervju med filmnettstedet AdoroCinema hevder Norman Reedus at forhandlingene om et nytt Death Stranding-spill har begynt.

Uttalelsen kom i forbindelse med en pressetur for TV-serien The Walking Dead som har hatt Reedus på skuespillerlista siden begynnelsen, og det er søstersiden IGN Brazil som først skrev om uttalelsen.

Death Stranding.
Espen Jansen/Gamer.no

– Jeg tror vi gjør et nytt Dead Stranding. Det forhandles om spillet akkurat nå. Så … yay!, sier skuespilleren ifølge nettstedet.

At Death Stranding-skaper Hideo Kojima jobber med noe nytt virker i hvert fall sikkert. I sommer uttalte han at koronapandemien har endret måten han lager spill på.

– Underholdning må være morsomt, men det må også gi spillere noe å lære. I dag lærer spillere ting altfor fort, så jeg endrer på min kreative prosess, sa Kojima for et par måneder siden.

Nyversjon av Death Stranding rundt hjørnet

Først på slipplanen nå er likevel Death Stranding: Director's Cut, som slippes 24. september til PlayStation 5. Nyversjonen byr på nye kamper og egenskaper, mer utstyr, flere oppdrag og en egen bilbane.

Death Stranding.
Espen Jansen/Gamer.no

Vi satte pris på Death Stranding da det kom, men poengterte at det er en ganske merkverdig opplevelse. Vår anmelder mente det er et spill man enten elsker eller hater, men selv havnet han i førstnevnte leir.

– Dette er ikke et spill som egner seg for alle. Mer enn noe annet tror jeg dette enten er et spill man elsker eller hater, men hvis du vet å sette pris på noe helt utenom det vanlige, tåler litt stillhet og ettertanke, samt klarer deg uten bomber, eksplosjoner og action absolutt hele tiden, er det godt mulig du kommer til å sette umåtelig stor pris på det du får servert her, konkluderte vår anmelder.

LES OGSÅ: Kojima er ikke fornøyd med navnet på Death Stranding-nyversjonen »

Siste fra forsiden