Death Stranding: Director's Cut

Kojima er ikke fornøyd med navnet på Death Stranding-nyversjonen

– Jeg ville ikke kalt den en «Director's Cut».

Sony Interactive Entertainment

Under årets Summer Game Fest-show dro Sony og Kojima Productions sløret av en ny versjon av Death Stranding, kalt Director's Cut. En drøy måned senere forteller spillsjef Hideo Kojima imidlertid at han ikke er noen fan av navnet.

Se traileren for Death Stranding Director's Cut. (Video: PlayStation)

Utviklerlegenden tok til Twitter for å påpeke at «Director's Cut» ofte brukes om filmer der regissøren ikke fikk ha med alt i den opprinnelige utgaven. Kojima mener det ikke passer like godt i denne sammenhengen, ettersom det nye innholdet ble produsert som ekstrainnhold etter originalens utgivelse.

– For spillet handler det ikke om hva som måtte kuttes, men om hva vi har laget i tillegg som vi nå kan inkludere. […] Så etter min mening liker jeg ikke å kalle nyversjonen en «Director's Cut», sa Kojima.

Ikke helt uventet har uttalelsen ført til spørsmål om hvem som da har valgt tittelen. Mange fingre rettes mot Sony, som både er spillets utgiver og som har en annen Director's Cut-versjon på vei for Ghost of Tsushima.

Death Stranding Director's Cut skilter for øvrig med nye kamper og egenskaper, mer utstyr, flere oppdrag og en egen bilbane. Utgaven kommer til PlayStation 5 den 24. september. De som eier PlayStation 4-versjonen kan oppgradere for 10 dollar, og det blir fullt mulig å overføre lagringsfiler.

System Shock får også en nyversjon.
Se syv minutter fra spillet, som etter planen skal lanseres i sommer »

Siste fra forsiden