E3 2021 - Death Stranding Director's Cut

Kojima avduket Death Stranding Director's Cut for PlayStation 5

Utvikleren hintet også så vidt om sitt neste spill.

Sommeren for spillavdukinger er i gang, og Summer Game Fest startet ballet torsdag kveld. Blant gjestene Geoff Keighley hadde invitert var selveste Hideo Kojima, som dro sløret av Death Stranding Director's Cut.

Snake, er det deg?
Summer Game Fest

Den nye utgaven av Kojimas foreløpig siste spill ble avduket med en kort trailer og hint om en lengre presentasjon om noen uker. Detaljene var få, men basert på videoen blir det i hvert fall flere koblinger til Metal Gear Solid.

I videoen – som du kan se over – gjør Sam Porter Bridges seg klar for å snike seg gjennom en slags bunker. Death Stranding-protagonisten ser rundt seg etter beste fremgangsmåte, og ender opp med å ta frem en pappeske – i beste Solid Snake-stil.

Spillet kommer «snart», men ellers vet vi ikke mye om lanseringsplanene.

Kojimas neste spill

Kojima hintet også raskt om planene for sitt neste spill. Her var detaljene enda færre, og ting som sjanger eller plattform er fullstendig uklart. Utviklerlegenden fortalte imidlertid at koronapandemien har endret måten han lager spill på.

– Underholdning må være morsomt, men det må også gi spillere noe å lære. I dag lærer spillere ting altfor fort, så jeg endrer på min kreative prosess, sa Kojima kryptisk.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Death Stranding »

Siste fra forsiden