Death Stranding - PC Game Pass

Death Stranding til PC Game Pass neste uke

Det tidligere PlayStation-eksklusive spillet kommer til Microsofts abonnementstjeneste.

Kojima Productions, utgiver 505 Games og Microsoft kunne fredag avsløre at Death Stranding kommer til PC Game Pass. Det tidligere PlayStation-eksklusive spillet inkluderes i abonnementstjenesten fra 23. august.

Death Stranding.
Sony Interactive Entertainment

– Vi er kjempespent på å bringe Death Stranding til et helt nytt publikum på PC Game Pass den 23. august. Vi gleder oss til å høre hva dere synes, og til å ønske flere Portere velkommen i dette utrolige fellesskapet, skriver 505s Antonela Pounder.

LES OGSÅ: Hideo Kojima lager et nettskyspill i samarbeid med Microsoft »

Ved siden av spillets standardinnhold lokker PC Game Pass-versjonen med støtte for ultrabrede skjermer, høy bildefrekvens og en fotomodus. Videre inkluderes diverse kosmetiske gjenstander, som låses opp underveis i spillingen.

Death Stranding ble opprinnelig lansert på PlayStation 4 i 2019, og kom til PC via Steam og Epic året etter. I spillet skal man frakte diverse tunge pakker over ulendt terreng, mens alskens monstre forsøker å gomle deg opp.

Vår egen Espen Jansen var blant flere som lot seg imponere av opplevelsen, og i sin anmeldelse beskrev han spillet som «så rart, uangripelig og Hideo Kojima-ete som det lar seg gjøre».

LES OGSÅ: Arbeidet har angivelig begynt med Death Stranding 2 »

Siste fra forsiden