Death Stranding 2 - Norman Reedus

Norman Reedus: – Arbeidet har begynt med Death Stranding 2

505 Games

Sommeren 2021 hintet Norman Reedus om at en Death Stranding-oppfølger kanskje lå i kortene. Nå har hovedrolleinnehaveren fra det første spillet vært på ferde igjen, og denne gangen melder han at arbeidet med Death Stranding 2 har begynt.

– Gå på rommet ditt

Norman Reedus spilte Sam Porter Bridges i det første Death Stranding-spillet.
505 Games

Det var under et intervju med nettstedet Leo Edit at Reedus fikk spørsmål om Death Stranding. Skuespilleren delte kort fra sin erfaring med det første spillet, og fulgte opp med å kunngjøre at utvikling av oppfølgeren har begynt.

– Det tok meg kanskje to eller tre år å bli ferdig med alle innspillingsøktene og alt annet. Det krever mye arbeid. Og da spillet kom ut vant det en hel masse priser, og det var en stor greia. Så vi har akkurat begynt på del to.

Utvikler Kojima Productions er i gang med sitt neste prosjekt, men har foreløpig ikke sagt noe om hva det er eller om det skal komme et nytt Death Stranding. Etter intervjuet ble publisert tok spillsjef Hideo Kojima imidlertid til Twitter, med det som kan ha vært et lite hint om at Reedus bør roe ned på avsløringene.

Saken fortsetter under Twitter-meldingen.

– Gå på rommet ditt, min venn, skrev Kojima sammen med bilder hvor han første truer med å dælje til Reedus med et balltre før de så omfavner hverandre. «Private room» virker også som en referanse til rommene der spillere kan sove i Death Stranding.

Det første Death Stranding ble lansert i 2019. Vi satte pris på spillet, men poengterte at det er en ganske merkverdig opplevelse. Vår anmelder mente det er et spill man enten elsker eller hater, men selv havnet han i førstnevnte leir.

LES OGSÅ: Ferske Silent Hill-rykter hinter om oppussinger og helt nye spill »

Siste fra forsiden