Death Stranding blir film

Nå skal Kojima lage film av Death Stranding

Får med seg produksjonsselskapet bak skrekkfilmen Barbarian.

Kojima Productions

Kojima Productions har bare akkurat dratt sløret av Death Stranding 2 – en oppfølger til spillet fra 2019. Nå melder det japanske selskapet at enda mer Death Stranding er på vei, i form av en film.

Er verdens kinopublikum klar for Princess Beach?
Kojima Productions

Som Deadline skriver blir filmen produsert i samarbeid mellom Kojima Productions og produksjonsselskapet Hammersstone Studios. Sistnevnte var nylig med å lage skrekkfilmen Barbarian, som fikk mye god kritikk.

Hvorvidt skuespillerne blir de samme som i spillene, med blant annet Norman Hvilken i hovedrollen, er foreløpig uklart. Hvilken historie Death Stranding-filmen skal ta for seg holdes foreløpig også hemmelig. I en uttalelse forteller spillsjef Hideo Kojima imidlertid at han anser filmen som svært viktig for Death Stranding-serien.

– Jeg er utrolig spent på dette nye samarbeidet med Hammerstone Studios. Dette er et viktig steg for serien, og jeg gleder meg veldig til å jobbe med dem for å bringe Death Stranding til kinolerretet, sa Kojima.

Hammerstone-sjef Alex Lebovici la til at filmen ikke blir helt som andre storbudsjettsadapsjoner av spill. I stedet blir dette mer «intimt og jordnært», og målet er ambisiøst nok å «omdefinere hva en spillbasert film kan være når man har kreativ og kunstnerisk frihet».

LES OGSÅ: Death Stranding 2 offisielt kunngjort »

Siste fra forsiden