Death Stranding - PC

Death Stranding til PC i juni – får med ekstrainnhold fra Half-Life

Kojima lover også fotomodus og forbedret bildefrekvens.

Frem til nå er det kun PlayStation 4-eiere som har fått utforske det eksentriske eventyret Death Stranding. Som utvikler Kojima Productions har kunngjort tidligere skal også PC-fans få hive seg på til sommeren, og nå er datoen offisielt satt til 2. juni.

Death Stranding møter Half-Life i et slags samarbeid om ekstrainnhold.
505 Games

Datoen kom frem i en fersk trailer for PC-versjonen, som du kan se over. Denne avslører også hva spillere kan forvente av nyvinninger, inkludert forbedret bildefrekvens, støtte for ultravide skjermer og en fotomodus som lar protagonist Sam Porter Bridges posere med for eksempel BT-er eller foran den nye motorveien han har bygget.

I tillegg har Kojima inngått et samarbeid med Valve, som introduserer diverse Half-Life-basert ekstrainnhold til spillet. Foreløpig vet vi ikke omfanget av dette samarbeidet, men traileren avslutter med Bridges iført en Headcrab-hatt.

Death Stranding på PC blir tilgjengelig samtidig via Steam og Epic Games-butikken.

Rart, men godt

Death Stranding tok spillverden med storm da det kom til PlayStation 4 i november 2019. Spillet – som i hovedsak handler om å bringe mennesker sammen – følger Sam Porter Bridges på en haug med innviklede turer som vandrende postbud over ulendt terreng.

Til tross for en litt klønete utførelse meldte vår anmelder om en svært god helhetsopplevelse, med enkeltøyeblikk som kan ta pusten fra deg.

– Dette er ikke et spill som egner seg for alle. Mer enn noe annet tror jeg dette enten er et spill man elsker eller hater, men hvis du vet å sette pris på noe helt utenom det vanlige, tåler litt stillhet og ettertanke, samt klarer deg uten bomber, eksplosjoner og action absolutt hele tiden, er det godt mulig du kommer til å sette umåtelig stor pris på det du får servert her, skrev Espen Jansen om PlayStation 4-versjonen.

Kojima Productions lager også nye spill.
Selskapet har hintet om et eller annet innen grøssersjangeren »

Siste fra forsiden