Death Stranding

Death Stranding til PC blir forsinket

Kojima Productions måtte stenge og jobbe hjemmefra på grunn av koronaviruset.

Koronavirus-situasjonen har allerede ført til flere spillforsinkelser, og nestemann ut er Kojimas seneste tittel Death Stranding. I en Twitter-melding opplyser Kojima Productions at spillet nå kommer ut den 14. juli i år.

Den opprinnelige slippdatoen var 2. juni, så det dreier seg altså ikke om mer enn litt over en måneds forsinkelse.

Årsaken til forsinkelsen er at Kojima Productions midlertidig måtte stenge dørene og la utviklerne jobbe hjemmefra, noe som gjorde at de trengte mer tid til å fullføre arbeidet.

– Et spill man elsker eller hater

Kojima Productions

PC-versjonen av Death Stranding ble offisielt kunngjort i oktober i fjor etter å kun ha vært tilgjengelig på PlayStation 4-plattformen, og som Gamer.no rapporterte vil spillet bli tilgjengelig både på Steam og Epic Games Store samtidig.

PC-utgaven kommer blant annet med forbedret bildefrekvens, støtte for ultrabrede skjermer og en fotomodus. I tillegg har Kojima inngått et samarbeid med Valve, som introduserer diverse Half-Life-basert ekstrainnhold til spillet.

Death Stranding er en relativt unik affære av et spill, og følgelig ble også mottakelsen noe blandet, selv om spillet jevnt over vekket begeistring hos anmelderne. Vår egen skribent mente det er et spill man enten elsker eller hater, men han havnet selv i førstnevnte leir.

– Dette er ikke et spill som egner seg for alle. Mer enn noe annet tror jeg dette enten er et spill man elsker eller hater, men hvis du vet å sette pris på noe helt utenom det vanlige, tåler litt stillhet og ettertanke, samt klarer deg uten bomber, eksplosjoner og action absolutt hele tiden, er det godt mulig du kommer til å sette umåtelig stor pris på det du får servert her, skrev vår anmelder og delte ut 8 av 10 poeng.

Les også: Konami avkrefter nye Silent Hill-rykter »

Siste fra forsiden