Death Stranding - Steam, Epic Games Store

Death Stranding til både Steam og Epic Games Store

PC-versjonen er tilgjengelig for forhåndsbestilling.

Kojima Productions

Siden Kojima Productions nylig kunngjorde lanseringsplaner for Death Stranding på PC, har fans spekulert i hvorvidt spillet kommer til enten Steam eller til Epic Games Store. 505 Games, som gir ut PC-versjonen, kunne denne uken avsløre at det blir tilgjengelig i begge nettbutikkene – samtidig.

Espen Jansen/Gamer.no

– Det har strømmet inn med spørsmål i sosiale medier siden avdukingen, og responsen har vært overveldende. [...] For nyheten mange av dere har ventet på ... Death Stranding slippes samtidig på både Steam og Epic Games Store, bekreftet utgiveren via sine nettsider.

En offisiell lanseringsdato er enda ikke satt, men vi vet at det skal komme i løpet av sommeren 2020. 505 fortalte også at forhåndsbestilling av Death Stranding er tilgjengelig nå via både Steam og Epic Games Store, for spillere av den ekstra ivrige sorten.

Helt utenom det vanlige

Death Stranding fikk sin etterlengtede lansering den 8. november, og er foreløpig kun tilgjengelig på PlayStation 4. I spillet trer man inn i rollen som Sam Porter Bridges, et glorifisert postbud som vandrer på tvers av et enormt postapokalyptisk landskap for å levere pakker.

Å si at spillet har fått en blandet mottakelse vil være en underdrivelse, og ifølge vår egen Espen Jansen er dette et spill man enten elsker eller hater. Jansen landet i førstnevnte leir, og skrøt mye av spillet i sin anmeldelse.

– Dette er ikke et spill som egner seg for alle. Mer enn noe annet tror jeg dette enten er et spill man elsker eller hater, men hvis du vet å sette pris på noe helt utenom det vanlige, tåler litt stillhet og ettertanke, samt klarer deg uten bomber, eksplosjoner og action absolutt hele tiden, er det godt mulig du kommer til å sette umåtelig stor pris på det du får servert her.

Les også: 8 ting du bør vite før du spiller Death Stranding »

Siste fra forsiden