Death Stranding - Epic Games Store

Epic Games Store gir bort Death Stranding

Førstemann ut i en ny runde med «mysterietilbud» fra butikken.

505 Games

Epic Games Store har sparket i gang enda en av sine «mysterieperioder» for butikkens gratisspill. I stedet for å varsle hvilke spill som deles ut uke for uke, holdes kommende tilbud nå hemmelige – som vanligvis pleier å bety at Epic gir bort litt større spill enn vanlig.

Death Stranding.
505 Games

Opplegget ble sparket i gang torsdag, med Death Stranding som førstemann ut døra. Hideo Kojima-spillet er gratis til og med 25. mai, og du trenger kun svinge innom spillets butikkoppføring og trykke på knappen merket «Get».

Merk at dette er andre gangen Epic-butikken deler ut Death Stranding. Den første gangen var riktignok bare en 24-timersgreie, i forbindelse med butikkens julegavedryss i fjor. Denne gangen har man en hel uke til å benytte seg av tilbudet.

Death Stranding sender spillere ut på vandring i en bisarr verden full av monstre og babyer på boks. Vår anmelder var svært begeistret for den snodige opplevelsen, og trillet en åtter på terningen.

– Dette er ikke et spill som egner seg for alle. Mer enn noe annet tror jeg dette enten er et spill man elsker eller hater, men hvis du vet å sette pris på noe helt utenom det vanlige, tåler litt stillhet og ettertanke, samt klarer deg uten bomber, eksplosjoner og action absolutt hele tiden, er det godt mulig du kommer til å sette umåtelig stor pris på det du får servert her, skrev Espen Jansen.

LES OGSÅ: Her er spillene du får med Game Pass i mai »

Siste fra forsiden