Death Stranding PC

Death Stranding kommer til PC neste år

Kojima bekrefter lansering til sommeren.

Kojima Productions

Death Stranding, det neste spillet fra Hideo Kojima og det første prosjektet til Kojima Productions, vil lanseres på PC neste sommer. Det bekreftet studioet denne uken via Twitter.

PC-versjonen ble opprinnelig kunngjort helt tilbake i 2015. Siden den gang har det imidlertid kun vært snakk om PlayStation 4, men nå har Kojima altså gjort slutt på all plattformspekuleringen.

Noen endelig slippdato kommer ikke frem i uttalelsen, men vinduet er satt til «tidlig sommer». Dermed kan vi vente det en gang mellom juni og august, gitt at spillbransjens definisjon av hva som er sommer gjerne flyter litt hit og dit.

Like rundt hjørnet

Aller først skal Death Stranding ut på PlayStation 4, og lansering på Sony-konsollen skjer allerede 8. november i år. Akkurat hva spillere får oppleve om de knappe to ukene er riktignok ikke så godt å si, ettersom vi bare blir mer forvirret jo mer vi får se av opplevelsen.

Det nyeste informasjonsdryppet for Death Stranding avslørte at talkshow-vert Conan O'Brian står på rollelisten. O'Brian dukker opp i rollen som The Wondering MC i spillet og gir deg et oterkostyme du kan kle deg ut i.

For en som ikke har hørt om Death Stranding før nå kan det sikkert virke som en merkelig greie i seg selv, men rarere skal det bli. Her snakker vi om babyer på flaske som må koses og klemmes med, Mads Mikkelsen som blør fra øynene og urinering for å gro sopp. Og stiger. Stiger ser ut til å bli en uhyre viktig del av Death Stranding.

Du trenger ikke «spille» Death Stranding i vanlig forstand.
Ifølge Kojima kan spillet i stedet oppleves som en film »

Siste fra forsiden