Death Stranding

Kojima avslører at Death Stranding kan oppleves som en «ren» film

Det skal en ny vanskelighetsgrad sørge for.

Sony

Selv nå, lenge etter kunngjøringen, fortsetter Death Stranding å omgi seg med en aura av mystikk, men nye drypp om spillet deles stadig ut. Nå har vi fått enda en liten avsløring.

I en Twitter-melding publisert forrige uke kan spillskaperen Hideo Kojima opplyse at Death Stranding får en ekstra enkel spillmodus for de som kun vil fokusere på historiefortellingen i spillet.

Kojima Productions

Bruker ekte skuespillere

– Vanligvis finnes det bare en «easy» modus, men vi har lagt til en «very easy» modus for filmfansen siden vi har ekte skuespillere som Norman, Mads og Lea (Reedus, Mikkelsen og Seydoux, red.anm.), heter det i meldingen.

Dermed har vi fått nok en indirekte bekreftelse på at historiefokuset er sterkt i Kojimas nye spill, noe vi allerede har fått mange indikasjoner på.

Death Stranding ble først avduket på E3-messa i 2016, året etter Kojimas mye omtalte brudd med Metal Gear-eier Konami. Det dreier seg om et actionspill satt i en åpen verden, og tidligere trailere har gitt oss innsikt i spillets mange grøss og blodtørstige beist.

Nylig ble vi introdusert til en ny og mystisk figur ved navn Heartman, som har den egenskapen at hjertet hans stanser hvert 21. minutt, og en Gamescom-video publisert i august gir oss mer innsikt i hvordan selve spillingen foregår.

Les også: Death Stranding fjernet fra Sonys liste over eksklusive PlayStation 4-spill »

Siste fra forsiden