Fersk Death Stranding-trailer gir en lengre kikk på det merkelige spillet

Se mer av hva Hideo Kojima koker sammen.

Death Stranding vil trolig forbli et mysterium helt frem til spillets lansering, og kanskje enda en stund til. Det neste prosjektet fra Metal Gear-skaper Hideo Kojima dukket opp under årets The Game Awards-show, akkurat som i fjor, men neimen om vi ble klokere på hva det egentlig dreier seg om.

Hva i alle dager er Death Stranding?
The Game Awards/YouTube

Den åtte minutter lange videoen – som du kan se over – gir oss den hittil lengste sniktitten på det merkelige spillet. Klippet åpner idet Norman Reedus' figur, Sam, våkner opp på en mørk slette. Nøyaktig hva han gjør der er ikke godt å si, men at det er fare på ferde kan ingen komme fra.

En kollega av Sam ligger knust under en bil like ved, mens en annen mann prøver å hjelpe ham. Med ett dukker opptil flere usynlige fiender opp, som tilsynelatende vil ha tak i menneskekropper – både døde og levende. Hvorfor er usikkert, men de skal neppe på teselskap i og med at mannen som prøvde å hjelpe tar sitt eget liv med kniv fremfor å bli tatt levende.

Plutselig dukker en enorm skikkelse opp på horisonten, alt eksploderer og Sam er plutselig naken under vann. Så tar vi en tur inn i munnen hans, der en baby gir tommelen opp, før Sam til slutt våkner opp ved siden av et gigantisk krater.

Og det var det. Nok en stor presentasjon uten så mye som et hint om spillets lanseringsplaner. Fra tidligere vet vi at Death Stranding kommer til PlayStation 4, men om det også blir å finne på andre plattformer er uvisst.

Siste fra forsiden